Znanstveno je dokazano, da je mogoče vplivati na 95 % ljudi, ne zgolj s hipnozo, temveč s t. i. »psihičnimi pritiski« na daljavo.
S tem se spremenijo njihove odločitve, volja, kar v praksi pomeni, da je mogoče združiti tudi navidezno nezdružljivi osebi
različnih karakterjev, izobrazbe ne glede na oddaljenost.

ZADNJE DODANI ČLANKI IZ REVIJ

Sensa - junij/julij 2017

Karma Plus - maj/junij 2017
Karma Plus - marec/april 2017

''Leto 2017 je leto odločitev in sprememb, zato prilagam dva rituala, ki se v parapsiholoških Inštitutih uporabljata na 4. stopnji Okultističnih znanj in so primerni vsakogar, ki predvsem sebi želi to leto (in ostala) napraviti dobra.''

25.01.2017   J.L. Presnig

Reference
J.L.Presnig & S.Antolin
Okultne vede in parapsihologijo proučujemo že več kot 40 let, naši začetki segajo vse od izobraževanj askeze pri derviših v Prizrenu (od tam izvirajo še starodavni rituali iz Arabije) do ruskih šamanov v Krasnojarsku in Irkutsku v Sibiriji. Po 14 letih izobraževanja smo začeli komunicirati tudi z drugimi živimi bitji (drevesi itd.), sledilo je izobraževanje na parapsihološkem inštitutu v Torinu (pri prof. Zanattu), parapsihološkem inštitutu v Batajnici (v Beogradu) in parapsihološkem institutu Karpovljev v Moskvi (pri ruskih strokovnjakih – parapsihologih). Več si lahko preberete v rubriki članki.
Kaj je PARAPSIHOLOGIJA in kaj OKULTIZEM?

Parapsihologija raziskuje skrivnostne pojave, ki so na kakršenkoli način v zvezi s človekovo »dušo«. Merilo, da katerikoli naravni fenomen uvrstimo v sfero parapsihologije, je, da se ta pojav giblje zunaj znanih zakonov o energiji, kar pomeni, da parapsiholoških pojavov ni mogoče sprožiti z nobeno znano obliko energije. Izkušnje v zvezi s temi pojavi kažejo, da imamo vselej opraviti s fenomeni, ki so tesno povezani s človekovo podzavestjo in njegovim duhom.
Okultizem: okultno pomeni skrito; tajne vede, ki niso dostopne običajnim smrtnikom oz. širšemu sloju ljudi. Povezan je z različnimi nauki in praksami, sicer pa vas ne sme zapeljati, da bi okultizem in parapsihologijo položili na isto tehtnico.