Izobraževanje iz področja Parapsihologija in Okultizma

Kontaktirajte nas na info(a)parapsihologija.si ali tel. 040-191-488

izobrazevanje parapsihologije
Ker se vse več posameznikov in skupin zanima za pridobivanje znanja s tega področja, smo se odločili, da vam to tudi omogočimo. Izobraževanje na področju parapsihologije bo potekalo tako, da nas kontaktirate in sami izrazite željo, na katerem področju parapsihologije si želite pridobiti znanje (ritualna magija, vpogledi …). Vsak človek ima svoj pogled na življenje in različne karmične danosti, zato šele po ugotovitvi in uskladitvi, katero področje je za vas najbolj primerno, pristopimo k začetnim korakom in spoznavanju osnov, kar pa bo potekalo skladno z vašim dojemanjem in doseganjem rezultatov tudi v praktičnem delu. Naš cilj je, da sami dosežete svoj cilj in ga s postopki, ki se jih naučite, uporabljate v svojem življenju za izboljšanje katerekoli situacije.

Cena izobraževanja: ~ 100 EUR

 

logo napis parapsihologija

Reference
J.L.Presnig & S.Antolin
Okultne vede in parapsihologijo proučujemo že več kot 40 let, naši začetki segajo vse od izobraževanj askeze pri derviših v Prizrenu (od tam izvirajo še starodavni rituali iz Arabije) do ruskih šamanov v Krasnojarsku in Irkutsku v Sibiriji. Po 14 letih izobraževanja smo začeli komunicirati tudi z drugimi živimi bitji (drevesi itd.), sledilo je izobraževanje na parapsihološkem inštitutu v Torinu (pri prof. Zanattu), parapsihološkem inštitutu v Batajnici (v Beogradu) in parapsihološkem institutu Karpovljev v Moskvi (pri ruskih strokovnjakih – parapsihologih). Več si lahko preberete v rubriki članki.
Kaj je PARAPSIHOLOGIJA in kaj OKULTIZEM?

Parapsihologija raziskuje skrivnostne pojave, ki so na kakršenkoli način v zvezi s človekovo »dušo«. Merilo, da katerikoli naravni fenomen uvrstimo v sfero parapsihologije, je, da se ta pojav giblje zunaj znanih zakonov o energiji, kar pomeni, da parapsiholoških pojavov ni mogoče sprožiti z nobeno znano obliko energije. Izkušnje v zvezi s temi pojavi kažejo, da imamo vselej opraviti s fenomeni, ki so tesno povezani s človekovo podzavestjo in njegovim duhom.
Okultizem: okultno pomeni skrito; tajne vede, ki niso dostopne običajnim smrtnikom oz. širšemu sloju ljudi. Povezan je z različnimi nauki in praksami, sicer pa vas ne sme zapeljati, da bi okultizem in parapsihologijo položili na isto tehtnico.