RITUALI BELE MAGIJE I.

 

Podane Rituale izvajajte s pravilnim načinom ter pristopom in dosegli boste želene rezultate. Glavne osnove za pravilno izvedbo smo vam že podali v kolikor pa potrebujete kakršno koli pomoč lahko pokličete na tel:: 090 72 72.

Dom, da ga zaščitite in ustvarite pozitivno energijo, nasujte (količino kavne šalice) soli v vsak vogal sobe ali prostora, ki ga želite zaščititi. To sol menjajte 1x tedensko. Delovala bo kot goba, ki vpija negativno energijo in slabe misli.

Dom (v kolikor še nimate lastne hiše ali stanovanja), da si ga čim prej pridobite – prižgite belo svečo in na večji, bel list papirja narišite skico (hiše ali stanovanja) kakršno bi želeli imeti. Pod skico pa zapišite kaj vse bi v tem domu želeli imeti. Pri tem bodite realni – ne postavljajte si prevelikih ciljev (želja). Ta list papirja zatem zavijte v manjši kvadrat, ki ga zatem nosite stalno s seboj, bodisi v žepu ali denarnici. svečo upihnite z mislijo (izrekom): tako je – tako bo!

Dom – najti (dobiti) pravega:

Ob 20h zvečer, prvi ponedeljek po Mlaju, prižgite 4 bele sveče. Vsako posebej (izmenično) poglejte in pri zrenju v plamen (ob vsaki!) izgovorite:

''Jaz ……(navedite svoje ime) prosim Življenje, da poda dom, ki bo zadovoljeval moje potrebe. Pred tem se odpiram – tako je in tako bo!. Ta Ritual ponavljajte vsak tretji dan, ob isti uri, štiri mesece. Po premoru, Lunarni mesec, t.j. 28 dni, vse skupaj ponovite.

DA bi postali (še bolj) pozitivni, na ogledalu, v katerega se (oz. se boste) pogledali vsako jutro, napišite besedico DA. Ob vsaki svoji novi odločitvi, se poglejte v ogledalo in izgovorite: DA! Ta DA v teku dneva izgovorite še 19X! pozitiva se že v nekaj dneh izkaže v vašem razmišljanju, dejanjih, večjih uspehih…

Dolg:

da bi se rešili svojega dolga (dolgov). Pri izvajanju (ponavljanju) tega Rituala je včasih potrebno več časa, t.j. daljše obdobje. Odvisno od velikosti dolga in primerljivih dohodkov…torej, nabavite star kovanec iz desetletja (močnejši učinek bo, če nosi letnico leta) v katerem ste bili rojeni. Ta kovanec prilepite na vodomer ali števec (porabe) električne energije. Namreč, cevi in žice s teh aparatov so povezani z zemljo – katere moč in energijo boste s tem lahko črpali. Že po preteku Lunarnega meseca, 28 dni, ne boste nikoli več (povsem) brez denarja…

Dolg, drugi Ritual:

Nabavite si opeko, žgana glina, rdeče barve. Postavite jo pod posteljo, v višini glave. Taka opeka (in tako postavljena) simbolizira materialno sigurnost in element Zemlje. Vsak večer, preden ležete k počitku, vzemite opeko v levo roko (dlan) in s srednjim prstom desnice rahlo potegnite po vseh (šestih) robovih opeke.

Občutili boste moč in varovanje…Zatem opeko postavite nazaj, pod vzglavje, pod posteljo in zaspite brez skrbi – brez, da bi še, pred spanjem, razmišljali o svojem dolgu. Zgolj z mislijo – urejeno je in bo…

Duh:

Da bi se rešili (ali preprečili) vstop nezaželjenih entitet (zlih Duhov) v svoj dom: Počistite in prevetrite vse prostore, v stanovanju ali hiši. V prostoru, v katerem se zadržujete največ. (n.pr. dnevna soba, spalnica), na sredi, prižgite belo svečo in vsak vogal (prostora) posipajte vsaj 1gr morske soli. Sedite, se zaglejte v plamen sveče in izgovorite molitev ali mantro, ki vam najbolj pristaja – glede na veroizpoved ali sploh življenjsko prepričanje. Sveča naj dogori do konca.

Energija: začne se na ponedeljkovo jutro, takoj, ko vstanete. Vsako uro, do večera, spijte 1dl. čiste, žive vode, iz izvira, se pravi čiste studenčnice. Nikakor ne ustekleničeno, ali vodo iz pipe! Ponavlja se 4 tedne, po tedenskem premoru spet.

Energija, Ritual, drugi:

Za povečanje osebne energije, poslušajte, 10 x dnevno, svojo najljubšo melodijo ali pesem, ki vam je najbolj pri srcu. Zlasti, ko ste utrujeni, v 10 do 15 minutah, 3x zapored. to vam zanesljivo poda dodatno energijo, ne glede, ali pri tem delate ali počivate.

Energija, dodatno:

ob dnevu, točneje, pred nočjo polne Lune, postavite na ograjo balkona ali zunanjo stran okenske police, na vzhodni strani hiše ali stanovanja, poln (pokrit) kozarec sladkorja ali medu. Že naslednje jutro – in zatem 28 dni zapored – si svojo jutranjo pijačo (mleko, čaj, kavo) sladkajte z 1 žlico izključno tega sladila…

Fobija (strahovi):

Na list belega papirja zapišite, česa se bojite, pred čim vas je strah. Poiščite svoje drevo; n.pr. komur je zaščita drevo hrast, ta potem tri dni pred polno Luno list z opisom svoje fobije, zvit v trikotnik, zakoplje pod to drevo. Strahovo do trenutka, ko ta papir popolnoma zgnoji – izginejo.

Glasovi:

če želite zabeležiti glasove duhov (ki so iz kakršnega koli razloga zašli v vaš dom – najenostavnejši način je, da vstavite prazno kaseto v radiokasetofon in nastavite radio na frekvenco, na kateri ne oddaja nobena postaja. Najugodnejši čas za snemanje je med polnočjo in tretjo uro zjutraj. Verjetno pa boste morali večkrat ponoviti, preden vam uspe kaj posneti.

Glavobol:

Preneha po povsem enostavnem in hitrem postopku. V večji kozarec natočite cca 3 dc čim bolj vroče vode, ki jo popijete v zelo majhnih požirkih. Glavobol ''čudežno'' mine.

Hrana:

Hrana je bila že od pamtiveka magijska sestavina mnogih Magijskih Ritualov. Naredite si spisek svojih priljubljenih prehrambenih artiklov, kot tudi spisek hrane, ki je ne bi zaužili v nobenih okoliščinah. Hrana, ki je ne marate, pogosto odkriva, nerešene travme iz otroštva.

Počasi pričnite jesti tudi to hrano – kar bo privedlo do razčiščenja marsikatere inhibicije v vašem življenju.

 

Izbrana vsebina - Parapsihologija in Okultizem

Akaša Kronika

Ali spomin sveta – kozmični sprejem in odsev misli in dejanj. V kateri so shranjeni vsi dosedanji in sedanji dogodki ter njihov odsev v bodočnosti. To je čisti, energetski spomin, ki se nahaja na mentalnem nivoju in je dostopen le izredno malemu številu ljudi.

Magija

Resnica je, da si s pomočjo Magije, lahko popolnoma spremenite svoje življenje, točneje, si ga uravnate po svoji volji in okusu. Ne le, da lahko premagujete vse življenjske ovire, lahko jih tudi postavljate, ustvarjate Dobro in Zlo…

O nas

Uresničuje se vse, kar je bilo do sedaj podanega v zadnjih letih iz naše strani J.L. Presnig, Parapsiholog in Okultist 12. stopnje in Suzana Antolin, Kreativna Intuicija - opozorila podana v različnih medijih.

Paracelsus

Paracelsusove recepture – hujšanje in izboljšanje imunske sposobnosti organizma:

Obstajata 2 metodi, nobena še ni bila objavljena, ne v zdravniški ne v poljudni ali Okultistični literaturi! Avtor je srednjeveški zdravnik in Mag, Theophrast Bombast von Hochenhein- Paracelsus.

Parapsiholog

Oči človeka so najpomembnejše, pravi parapsiholog J.L. Presnig, ki že 40 let proučuje Okultne Vede, ker so pot do človekove duše.

Rituali

Znanstveno je dokazano, da je moč vplivati na preko 95% ljudi, ne zgolj s hipnozo, temveč z t. i. ''psihičnimi pritiski'' na daljavo. S tem se spremenijo njihove odločitve, volja ipd.; kar v praksi pomeni, da je možno življenjsko združiti tudi navidezno nezdružljivi osebi, različnih karakterjev, izobrazbe itd. – ne glede na oddaljenost.

napis4.png

pfb logo

carobni-dih-kristali afrodita banner red e angeli
Na vrh