Znanstveno je dokazano, da je mogoče vplivati na 95 % ljudi, ne zgolj s hipnozo, temveč s t. i. »psihičnimi pritiski« na daljavo.
S tem se spremenijo njihove odločitve, volja, kar v praksi pomeni, da je mogoče združiti tudi navidezno nezdružljivi osebi
različnih karakterjev, izobrazbe ne glede na oddaljenost.

Spoštovani bralci, za vas smo pripravili novo rubriko(Srbska vsebina) s katero si boste lahko sami pomagali na željenem področju. Celotna vsebina je razdeljena na tri kategorije:

  1. RITUALI ZA PRIDOBITEV FINANČNIH SREDSTEV ( rituali za izboljšanje –povečanje finančno-materialnega stanja, rituali za odpravo dolgov, izboljšanje poslovnega uspeha oz. vse kar je povezano z denarjem… )
  2. RITUALI ZA DOM, DRUŽINO, LJUBEZEN (rituali za harmonijo v družini, sprejemanje ljubezni, ljubezenski trenutki, obredi za lepoto, srečo…)
  3. VLAŠKA MAGIJA IN RITUALI ZA ZAŠČITO PRED ZLOM, ODPRAVA LE-TEH. (Vlaška magija je ena izmed najmočnejših magij na svetu, podajamo vam sklop njenih ritualov, hkrati pa vas seznanjamo s starodavnimi običaji vlah-ov/-inj in njihovim delovanjem.)

Za več informacij ali naročila na tel. št. 040 258 052

Reference
J.L.Presnig & S.Antolin
Okultne vede in parapsihologijo proučujemo že več kot 40 let, naši začetki segajo vse od izobraževanj askeze pri derviših v Prizrenu (od tam izvirajo še starodavni rituali iz Arabije) do ruskih šamanov v Krasnojarsku in Irkutsku v Sibiriji. Po 14 letih izobraževanja smo začeli komunicirati tudi z drugimi živimi bitji (drevesi itd.), sledilo je izobraževanje na parapsihološkem inštitutu v Torinu (pri prof. Zanattu), parapsihološkem inštitutu v Batajnici (v Beogradu) in parapsihološkem institutu Karpovljev v Moskvi (pri ruskih strokovnjakih – parapsihologih). Več si lahko preberete v rubriki članki.
Kaj je PARAPSIHOLOGIJA in kaj OKULTIZEM?

Parapsihologija raziskuje skrivnostne pojave, ki so na kakršenkoli način v zvezi s človekovo »dušo«. Merilo, da katerikoli naravni fenomen uvrstimo v sfero parapsihologije, je, da se ta pojav giblje zunaj znanih zakonov o energiji, kar pomeni, da parapsiholoških pojavov ni mogoče sprožiti z nobeno znano obliko energije. Izkušnje v zvezi s temi pojavi kažejo, da imamo vselej opraviti s fenomeni, ki so tesno povezani s človekovo podzavestjo in njegovim duhom.
Okultizem: okultno pomeni skrito; tajne vede, ki niso dostopne običajnim smrtnikom oz. širšemu sloju ljudi. Povezan je z različnimi nauki in praksami, sicer pa vas ne sme zapeljati, da bi okultizem in parapsihologijo položili na isto tehtnico.