Nasveti iz področja Parapsihologija in Okultizma

Svetovanje na telefonski številki: 040 191 488

svetovanje

Napotilo bralcem

Uresničuje se vse, kar so do sedaj podali naši strokovnjaki: J. L. Presnig, parapsiholog in okultist 12. stopnje, in Suzana Antolin, kreativna intuicija (opozorila, podana v različnih medijih). Nekatere članke si lahko preberete na spletni strani (pod rubriko ČLANKI). Pri tem ne mislimo samo na ekonomske in politične spremembe v svetu, temveč tudi na vremenske ujme, ki pretresajo Zemljo v celoti. Potresi, poplave, suše, ekstremna nihanja temperatur, vse to so dovolj očitni znaki in opozorila. Po letu 2004, odkar delujemo tudi v Sloveniji, smo večini tistih, ki so se obrnili na nas, uspeli spremeniti življenje po njihovih željah in potrebah. Sedaj smo na voljo tudi vam, in sicer na telefonski številki 040 191 488. Dosegljivi smo za kakršnakoli vprašanja in odgovore, na katere vam bomo s strokovnim znanjem, ki smo ga nabirali več kot 40 let in na vseh koncih sveta, tudi pomagali, da boste dosegli osebno srečo in odpravili morebitne težave, ki vas omejujejo ter preprečujejo doseg vašega uspeha.

Na telefonski številki 040 191 488 vam odgovarjamo na sledeče problematike:

  1. na nas se lahko obrnete, ko vas življenje ne pelje po smernicah, kot ste si jih zastavili, pa naj bo to zaradi kakršnegakoli vzroka oz. prepreke;
  2. za kakršnekoli težave, ki jih imate (finančne, ljubezenske, zdravstvene itd.), je mogoče narediti vpogled in odkriti, kaj resnično stoji za tem. Največkrat je vzrok težav povzročen zaradi vpliva črne magije, negativnih energij, napačnih odločitev, posledic karme, prevar … Ne glede na težavo, v kateri ste se znašli, je vzrok tisti, ki ga je treba najprej prepoznati in nato odpraviti. V kolikor ni znan oz. odkrit pravi vzrok, ki je nato tudi pravilno odpravljen, se vam bodo težave še ponavljale in se tudi postopoma povečevale;
  3. v kolikor si želite le izboljšati svoje ali življenje vaše družine, partnerja ter se dodatno česa naučiti in ozavestiti s področja parapsihologije in okultizma, si zastavite vprašanje in nas pokličite. Odgovorili vam bomo;
  4. možnost, da izveste, kaj vas čaka v prihodnosti in kaj lahko spremenite ter čemu se lahko izognete, vam je sedaj na voljo.

Na naši spletni strani boste našli vrsto magijskih ritualov in opise postopkov, kako se jih izvaja, da bi dosegli rezultate:

  1. nasveti in pomoč pri izvajanju ritualov bele magije za pozitivne spremembe na kateremkoli področju vašega življenja. Rituali so podani na spletni strani (pod rubriko ČLANKI) z namenom, da jih sami izvajate, s tem pa izboljšate življenje. V kolikor jih ne znate sami pravilno izvesti in potrebujete pomoč ter dodatna navodila, lahko pokličete telefonsko številko 040 191 488. Dali vam bomo podrobnejše nasvete za izvedbo vaj. S tem bo namen rituala oz. končni cilj zagotovo dosežen;
  2. rituali, ki so objavljeni na naši spletni strani, so namenjeni zaščiti doma, osebni in poslovni zaščiti, pridobitvi financ, denarja, poslovnemu uspehu, ljubezni, družini, odpravi dolgov, sreči, izboljšanju spomina itd.

 

logo napis parapsihologija

Reference
J.L.Presnig & S.Antolin
Okultne vede in parapsihologijo proučujemo že več kot 40 let, naši začetki segajo vse od izobraževanj askeze pri derviših v Prizrenu (od tam izvirajo še starodavni rituali iz Arabije) do ruskih šamanov v Krasnojarsku in Irkutsku v Sibiriji. Po 14 letih izobraževanja smo začeli komunicirati tudi z drugimi živimi bitji (drevesi itd.), sledilo je izobraževanje na parapsihološkem inštitutu v Torinu (pri prof. Zanattu), parapsihološkem inštitutu v Batajnici (v Beogradu) in parapsihološkem institutu Karpovljev v Moskvi (pri ruskih strokovnjakih – parapsihologih). Več si lahko preberete v rubriki članki.
Kaj je PARAPSIHOLOGIJA in kaj OKULTIZEM?

Parapsihologija raziskuje skrivnostne pojave, ki so na kakršenkoli način v zvezi s človekovo »dušo«. Merilo, da katerikoli naravni fenomen uvrstimo v sfero parapsihologije, je, da se ta pojav giblje zunaj znanih zakonov o energiji, kar pomeni, da parapsiholoških pojavov ni mogoče sprožiti z nobeno znano obliko energije. Izkušnje v zvezi s temi pojavi kažejo, da imamo vselej opraviti s fenomeni, ki so tesno povezani s človekovo podzavestjo in njegovim duhom.
Okultizem: okultno pomeni skrito; tajne vede, ki niso dostopne običajnim smrtnikom oz. širšemu sloju ljudi. Povezan je z različnimi nauki in praksami, sicer pa vas ne sme zapeljati, da bi okultizem in parapsihologijo položili na isto tehtnico.