Notranje zadovoljstvo se zrcali v zadovoljstvu, zdravju in navdihujočih, ustvarjalnih zamislih.
Ko uravnotežite svoje družabno, družinsko, duhovno in poklicno življenje, se na obzorju prikažejo nove možnosti.

Intuicija

Intuicija je vedenje in zaznavanje, ki se izmika logični razlagi, analizi in racionalni misli. Gre za zunajtelesno nadčutno zaznavanje.

Intuicija prihaja in nezavednega in ni znana zavesti.

O intuiciji govorimo takrat, kadar s svojim zaznavnim mehanizmom začutimo čustva, občutke, zaznave in občutja, ki pripadajo komu ali čemu drugemu, lahko pa jih črpamo iz zraka. Zaznave so možne v naši okolici ali v srcih, razumu in telesih ljudi okoli nas.

S pravilno uporabo intuicije je mogoče izboljšati vsa področja življenja. Odkriti je mogoče izgubljene informacije o preteklosti, preveriti negotove podatke v sedanjosti ali v prihodnosti, zaznati je mogoče tudi posameznikovo življenjsko energijo, njegove miselne vzorce, strahove, žalost, veselje ...

Kreativna intuicija

Kreativna intuicija je uporaba vseh možnih aspektov lastne intuicije v praktičnem smislu. Intuicija ni le zaznava, temveč tudi ustvarjalni proces, ki ima sposobnost navdiha, inspiracije. Ta se izrazi na različne načine; kot preblisk, jasnočutnost, jasnoslišnost, jasnovidnost, zaznava je mogoča tudi v kombinaciji. Višji čut, ki ga je treba ceniti in upoštevati.

Tudi veliki modrci, pisci, izumitelji … so prejemali sporočila kot nekakšen »preblisk«, ki je prišel iz nezavednega, kar so kasneje uporabili pri svojem delu.

Intuicija je del nas. Z določenimi praktičnimi metodami je mogoča njena »obuditev« pri vsakomur.

Najprej se določi delež intuitivnih sposobnosti posameznika, nato se pod našim vodstvom in znanjem slednjega usmeri v razvoj le-te, do točke, ki jo je posameznik zmožen doseči. Spremembe oz. zaznave so vidne takoj in se postopoma povečujejo. Bistvo je zaupati sebi, slišati svoj notranji glas in slediti notranji modrosti oz. informacijam, ki jih posameznik prejme. Naučiti se je treba odpreti srce, to je osnova pri razvoju lastne intuicije.

S tem pride do resnične kreacije posameznikovega življenja s pomočjo intuicije. Kreativno pomeni ustvarjalno, iz česar sledi, da začneš sam ustvarjati svoje lastno življenje oziroma kreirati svojo resničnost. Osvoboditev določenih omejitev, spoznanj oz. razumevanja univerzalnih zakonov v vsakdanjem življenju in dostop do lastnih kreativnih energij nam omogoči odpiranje našega kreativnega aspekta možganov in zavesti, s tem pa si omogočimo dostop do pravilnih odgovorov in preverljivih informacij, ki jih potrebujemo v danem trenutku.

Delo s kreativno intuicijo zajema vsa področja; od fizičnega do emocionalnega, mentalnega in duhovnega nivoja.

Kreirati svoje življenje s pomočjo notranje modrosti in resničnega življenjskega poslanstva vodi v harmonijo in radost na vseh nivojih.

Komuniciranje z božanskim v nas samih.

Reference
J.L.Presnig & S.Antolin
Okultne vede in parapsihologijo proučujemo že več kot 40 let, naši začetki segajo vse od izobraževanj askeze pri derviših v Prizrenu (od tam izvirajo še starodavni rituali iz Arabije) do ruskih šamanov v Krasnojarsku in Irkutsku v Sibiriji. Po 14 letih izobraževanja smo začeli komunicirati tudi z drugimi živimi bitji (drevesi itd.), sledilo je izobraževanje na parapsihološkem inštitutu v Torinu (pri prof. Zanattu), parapsihološkem inštitutu v Batajnici (v Beogradu) in parapsihološkem institutu Karpovljev v Moskvi (pri ruskih strokovnjakih – parapsihologih). Več si lahko preberete v rubriki članki.
Kaj je PARAPSIHOLOGIJA in kaj OKULTIZEM?

Parapsihologija raziskuje skrivnostne pojave, ki so na kakršenkoli način v zvezi s človekovo »dušo«. Merilo, da katerikoli naravni fenomen uvrstimo v sfero parapsihologije, je, da se ta pojav giblje zunaj znanih zakonov o energiji, kar pomeni, da parapsiholoških pojavov ni mogoče sprožiti z nobeno znano obliko energije. Izkušnje v zvezi s temi pojavi kažejo, da imamo vselej opraviti s fenomeni, ki so tesno povezani s človekovo podzavestjo in njegovim duhom.
Okultizem: okultno pomeni skrito; tajne vede, ki niso dostopne običajnim smrtnikom oz. širšemu sloju ljudi. Povezan je z različnimi nauki in praksami, sicer pa vas ne sme zapeljati, da bi okultizem in parapsihologijo položili na isto tehtnico.